Tarieven

Een geboortereportage is van onschatbare waarde. Foto’s die je never nooit meer zou willen wegdoen. De reportage geeft een compleet en professioneel beeld van jullie moment, vastgelegd in prachtige foto’s. Beelden die je terugbrengen naar dat moment en vooral: naar de liefde en emotie van toen. Je vergeet vaak kleine dingen: hoe zag je kleintje eruit in die eerste minuten? En na een uur toen het gerimpelde huidje wegtrok en er een egaal roze baby tevoorschijn kwam? Maar ook: wat was de eerste reactie van je partner bij het zien van zijn kleine? Heeft hij je gesteund tijdens de bevalling? En weet jij nog wat de eerste blik van de grote zus/broer of je moeder was toen die de baby zag?

Een geboortereportage legt dit allemaal vast voor jullie!

.

Pic-a-Boo werkt met 1 prijs, een prijs om jullie complete bevalling vast te leggen met daarbij opties om uit te breiden naar wens.

De complete basisprijs is € 1200

Dit is inclusief

– Persoonlijk kennismakingsgesprek waarbij we allebei langskomen
– 24/7u bereikbaar vanaf 37 weken
– Een fotoreportage vanaf de weeën tot circa 2 uur na de geboorte met alle bewerkte foto’s in hoge kwaliteit (minimaal 100 stuks)
– Eenvoudig album
– Reis- en parkeerkosten

.

En deze is uit te breiden met:

Familie ontmoeting € 300

De familie ontmoeting waarbij we ook foto’s maken van het moment waarop grote zus / broer de kleine komt bewonderen. Of het moment dat opa en oma langskomen. Dit kan aansluitend aan de bevalling zijn of de dag erop. Alle bewerkte foto’s krijg je vervolgens (minimaal 25 stuks)

Luxe album € 300

Bij de basisprijs zit een 20 bij 20 album, maar hoe mooi is het als je de reportage nog veelvuldig terug kan kijken in een album waarvan je in 1 oogopslag zegt WOW! We nemen de albums mee tijdens de kennismaking zodat je zelf kunt ervaren wat je graag wilt.

Geboorteverhaal 200

Persoonlijk geschreven geboorteverhaal. Nadat de weeën zijn begonnen, raken vrouwen veelal in een eigen bubbel. Een bubbel waar veel niet binnenkomt. Als geboortefotograaf kunnen we de belangrijke momenten van de bevalling opschrijven en deze verwerken in een mooi verhaal. Een verhaal waar momenten van een lach en een traan afwisselen.

Bij het definitief boeken van een geboortereportage betaal je 200 euro. Vanaf dat moment is de boeking definitief. Het restant moet vervolgens voor 36 weken zwangerschap zijn voldaan. Dat mag ook in termijnen.

Als er vragen zijn, aarzel niet en stuur ons een berichtje!

Ook voor een zwangerschapsshoot en/of newborn kun je bij ons terecht!