Over ons

Wij zijn Pauline en Patricia en vormen samen Pic-a-Boo. Een team wat elkaar perfect aanvult! Op de juiste punten hetzelfde en op de juiste punten totaal anders.

We delen beide de enorme passie voor het fotograferen van de geboorte van nieuw leven. Beide zijn we ondernemers en weten van aanpakken. Beide enorm ambitieus, gedreven en perfectionistisch.

Maakt het voor de reportage uit wie van ons je aan je bed krijgt? Nee. We werken hetzelfde, zijn allebei ‘onzichtbaar’ en hebben dezelfde professionaliteit.

En wanneer je kennis wil maken voor een geboortereportage, dan komen we gezellig samen!

Ik ben Pauline van Berkel. Ik woon in Waalwijk met mijn gezin. Ik heb drie heerlijke pubers van 15, 17 en 18 jaar. Daarnaast heb ik twee prachtige dochters mogen krijgen als draagmoeder, die allebei opgroeien bij twee papa’s. Naast geboortefotografie gaat veel van mijn tijd nu zitten in vrijwilligerswerk voor de stichting Zwanger voor een Ander, een stichting rond draagmoederschap. 

In 2006 ben ik begonnen als professioneel doula. Dat heb ik met veel passie gedaan, maar toen ik in als draagmoeder beviel en daarvan de foto’s zag, wist ik het zeker: dit wil ik ook kunnen! En dat was het begin van ‘Pauline van Berkel geboortefotografie’. En nu ben ik ruim 5 jaar en 54 bevallingen (van 56 baby’s) verder en dolblij met de samenwerking met Patricia!

Ik ben Patricia van Beurden, woon in Dongen met mijn prachtige kids Sterre van 6 en Mees van 3 jaar. Ben vrijwel altijd positief, geduldig, heb een tomeloze energie en oke, van tijd tot tijd ook chaotisch.  Mijn loopbaan begonnen als leerkracht basisonderwijs maar sinds 2014 het roer omgegooid en nu ben ik professioneel fotograaf. Wat begon als een hobby groeide al snel uit tot mijn bedrijf ‘Bee Beautiful Fotografie’.  Op 8 januari 2017 mocht ik bij de bevalling van mijn zusje zijn en heb ik de geboorte van mijn nichtje vastgelegd. WOW, zwaar onder de indruk en ik wist meteen: dit wilde ik vaker doen! En dat is gelukt! Na een aantal jaren ‘alleen’ hebben Pauline en ik in 2019 ineen geslagen en vormen we 1 team!

.

Ons werkgebied

Wij fotograferen in Brabant, Zeeland, Limburg, Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland en delen van België.


In de volgende ziekenhuizen zijn wij al bekend:

Elisabeth – TweeSteden ziekenhuis – Tilburg

Amphia ziekenhuis – Breda

Jeroen Bosch ziekenhuis – Den Bosch

Catharina ziekenhuis – Eindhoven

Maxima MC – Veldhoven

Ikazia – Rotterdam

Sophia Kinderziekenhuis – Rotterdam

LangeLand ziekenhuis – Zoetermeer

Albert Schweitzer ziekenhuis – Dordrecht

Beatrixziekenhuis – Gorinchem

St. Antonius ziekenhuis – Nieuwegein

Meander MC – Amersfoort

.

Staat jouw ziekenhuis er niet bij? Geen probleem!


Wij zijn aangesloten bij: